Fatimina dva rata

Podijeli
Ugradi
 • Datum objavljivanja: 9. Srp 2019.
 • Doktorica Fatima Klempić ispratila je svoju djecu na Marš mira. Doktorica Fatima i njen suprug Smail prolazili su 1995. godine kroz marš smrti dok su bježali iz Srebrenice. Tada je kao mlada liječnica pomagala ranjenicima i komšijama.
  Originalno objavljeno na - www.slobodnaevropa.org/a/30045279.html

Komentari • 2

 • Miljana Petrovic
  Miljana Petrovic Prije 3 mjeseci +4

  Ovo je stvarno divan prilog i zalostan istovremeno, doktorka je u pravu, Srebrenica je mars smrti i mars mira istovremeno ,nazalost oni koji su izgubili svoje bliznje u ratu, za njih ce uvek biti mars smrti, za buduce generacije ako budu bile dovoljno pametne bice mars mira, jer ce ih upravo obratni mars, podsecati da ne dozvole da se ikad vise tako nesto ponovi nikome ,Srebrenica za mene predstavlja veciti spomen opominjanja da se ratovi vise nikada ne dogode.😢😢😢

 • Acer Intermedium
  Acer Intermedium Prije 3 mjeseci +1

  Čitajte Derviša Sušića! Biće ovdje rata opet, nažalost! Samo dok ovima trojici privrući za njihovu dupe, baciće kosku, i marva će ponovo u šumu zbog "patriotskih" i "otadžbinskih razloga! Opet će nevin svijet izginuti! A u tome će im pomoći - nada, vodilja smrti, pošto će mislit da neće do toga doći.